Delegacija Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske koju je predvodio glavni revizor Jovo Radukić boravila je 25. juna 2020. godine u radnoj posjeti Državnoj revizorskoj instituciji Republike Srbije. Primarne teme za razgovor su bile razvoj metodologija revizije, te automatizacija i digitalizacija postupka revizije.

Radni sastanak je organizovan u okviru Sporazuma o profesionalnoj saradnji, koji su čelnici Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske i Državne revizorske institucije Republike Srbije obnovili 6. februara 2020. godine u Beogradu.

Oblasti saradnje, predviđene Sporazumom, odnose se i na razmjenu iskustava u prevođenju i primjeni INTOSAI standarda i druge profesionalne regulative, organizovanje zajedničkih obuka, radionica i seminara u oblasti eksterne revizije u javnom sektoru.

Ispred Državne revizorske institucije Republike Srbije sastanku su prisustvovali dr Duško Pejović, predsjednik Državne revizorske institucije, Ivica Gavrilović, vrhovni državni revizor, Dragan Stojanović i Željko Motić, državni revizori i Goran Ljubić, savjetnik. Delegaciju Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske su činili Jovo Radukić, glavni revizor, Renata Čajić Kužet, rukovodilac Sektora za razvoj, metodologiju i kontrolu kvaliteta i Milan Banika, rukovodilac Sektora za informacione tehnologije.