У четвртак 21.04.2022. године, студенти четврте године Економског факултета у Бањој Луци су у оквиру предмета Ревизија финансијских извјештаја у пратњи професора др Дарка Томаша посјетили Главну службу за ревизију јавног сектора Републике Српске.

Испред Главне службе за ревизију присутнима се обратио главни ревизор Јово Радукић, који је гостима пожелио добродошлицу и изразио наду да ће посјета користити у сврху стицања нових искустава и надоградње знања у оквиру теоријских и практичних вјештина, те наде у успјешну будућност и каријеру.

Кроз презентацију и отворену дискусију са питањима и одговорима студенти су имали прилику да добију корисне информације о организацији, активностима и пословима Главне службе за ревизију јавног сектора Републике Српске.

Главна служба за ревизију јавног сектора Републике Српске у оквиру својих стратешких опредјељења и у складу са принципима Међународне организације врховних ревизорских институција овим чином жели успоставити ближу сарадњу са академском заједницом у Републици Српској.